INGLOT TOKIO COLLECTION: Sminkelj úgy, akár egy modern gésa!


INGLOT TOKIO COLLECTION

Sminkelj úgy, akár egy modern gésa!

 

Most egy kivételes kollekcióval készültünk Neked a cseresznyefa virágzás és a Tokióban megrendezésre kerülő olimpiai játékok kapcsán!

 

Az INGLOT márka folyamatosan olyan együttműködéseken dolgozik mind világszintű, mind lokális együttműködéseiben, amelyek méltón és hitelesen közvetítik a márka értékeit, üzeneteit. AZ INGLOT vásárló hisz a tradícionális értékekben, de semmiképp nem konzervatív. Sőt nagyon is nyitott, befogadó, modern szellemiségű nő, aki szenvedéllyel kiáll az általa képviselt ügyek mellett, – legyen az a környezetvédelem, az LMBTQ ügy, vagy a nők egyenjogusítása akár –  tudatos, eltökélt, valódi értékek mentén éli életét. Tökéletességre törekszik, maximalizmus hajtja, folyamatosan a “világ megmentésén” fáradozik.

A gésák  titokzatos világa egy különleges szegmense a szépségnek és a kultúrának: A egyedi, külső esztétika mellett jelentős a belső értékek hangsúlyozása. Ezzel a kollekcióval megelevenedik a  hagyományok, az elegancia és a művészet világ, ezúttal modern köntösbe bújtatva.

 


Neked ajánljuk