Sminkelj az ÁLLATOK VILÁGNAPJÁN az INGLOT-tal!

Készíts egy bármilyen nagymacskához vagy nagymacska mintához kapcsolódó sminket a saját stílusodban és töltsd fel a TikTok fiókodba 2021. 10. 04. – 10. 17. 24.00. között és NYERJ egy limitált kollekciós INGLOT KILLER COUPLE szemhéjtus szettet. Nem kell mást tenned, mint használni az #inglotanimals hashtaget a videód alatt és máris részt veszel a játékban. Készítsd el az állatok világnapjához kapcsolódó sminkedet úgy, hogy tushangsúlyos legyen, vagy szerepeljen benne bármilyen anyaggal, formával, fazonnal, textúrával, színnel, műszempillával megtoldva a szemhéjtus. Nincs kizárva a szemfestés, arcfestés sem, de a szemhéjtust ne hagyd ki a sminkedből. A legötletesebb és legkreatívabb munkát fogjuk díjazni.

A játék feltétele az INGLOT hungary hivatalos TikTok fiókjának követése.

Sok szerencsét kívánunk minden résztvevőnek! Légy Te a legkreatívabb és sminkelj az ÁLLATOK VILÁGNAPJÁN az INGLOT-tal!

 

Kommentben a szabályzat:

  1. Az „Állatok világnapja játék”  esemény szervezője az INGLOT HUNGARY .

A nyereményjátékért és promócióért teljes körűen a szervező felel, a TikTok sem a szervező, sem a jelentkezők, résztvevők részéről nem vonható felelősségre. A promóciót a TikTok nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, és a promóció nem kapcsolódik a TikTok-hoz.

  1. A nyeremény:

A játék keretein belül megnyerhető díj : 1 darab INGLOT Killer Couple szett.

  1. Időtartam:

A videók feltöltési határideje: 2021. 10. 04. – 10. 17. 24.00. A nyertes kihirdetésének ideje: a játék végét követő 3 munkanapon belül sorsoló alkalmazással! A nyertessel TikTok privát üzenetben vesszük fel a kapcsolatot.

  1. A nyereményjáték célja:

A nyereményjáték célja a fent nevezett „inglothungary”  TikTok oldal népszerűsítése.

  1. Ki vehet részt a nyereményjátékban?

Minden TikTok felhasználóval rendelkező 12. életévét betöltött természetes személy, aki állandó, belföldi lakcímmel rendelkezik Magyarországon, részt vehet a játékban.

Egy személy egy felhasználói fiókkal vehet részt a nyereményjátékban.

Amennyiben a jelentkező a részvétel bármely feltételét nem teljesíti, nem vesz részt a játékban, a szervező a részvételből kizárja. A nyereményt belföldön tudjuk kézbesíteni, a nyertessel való kapcsolatfelvételnek 72 órán belül kell megtörténnie.

 

Adatkezelés

Amennyiben az érintett nyer, meg kell adnia a nyeremény eljuttatásához szükséges adatait (postázási cím, telefonszám, név). Nyertes esetében az adatkezelés időtartama a promóció céljából a nyertes nevének, lakóhelyül szolgáló település nevének kapcsán 1 évig tart, ezt követően a szervező a nyertes szükséges adatait (név, lakcím) könyvelési, számviteli célból őrzi meg 8 éves időtartamig. Ebben az esetben az adatkezelés jogalapja a szervezőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése. Az adatkezelés célja a nyereményjáték lebonyolítása, a nyertesek tájékoztatása, a nyeremények eljuttatása.

Az adatkezelés jogalapja a fentieken kívül az érintett résztvevő hozzájárulása, amelyet a játékban történő részvétellel, jelen játékszabályzat megismerésével, elfogadásával ad meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük