Termékinnováció: INGLOT EYELIGHTER

ÚJDONSÁG! Melyik lesz a kedvenced?

Itt a legújabb termékcsaládunk!

Három árnyalatból álló kompozíció, amelyek külön-külön vagy egymással keverve is használhatók, többféle hatást eredményezve a szemsminkben. Közvetlenül a szemhéjra felhordva a szemhéjpúderek finom színt és finom kiemelést adnak. Szemsminkalapra, korrektorra, szemceruzára vagy választott folyékony vagy krémes termékre felvéve a szemhéjpúder intenzív és elbűvölő fényt kap.

 Minden bőrtípusra alkalmas.

Hogyan válassz színt?

- Barna szemek – Tökéletes árnyalat: 21, 23. A színkörön egymásra helyezett színek kontrasztosak, mégis kiegészítik egymást. Az intenzív tónusok nagyon jól meghatározzák a barna íriszt.
- Kék szemek - Tökéletes árnyalat: 24, 25. A kék megfelel a Föld tónusainak. Az olyan árnyalatok, mint a bronz, a bézs, az arany, a a legjobb szemhéjfestékek közé tartoznak a kék szemek számára.
- Zöld szemek - Tökéletes árnyalat: 23, 26. A zöld írisz gyönyörűen kontraszt a rózsaszín, piros és lila különböző árnyalataival.
- Szürke és fekete szemek – Tökéletes árnyalat: 22. A legjobban működik, miközben merész sminket készít a szem maximális határozottságáért.

Jó szórakozást a sminkeléshez, próbáld ki új Eyelightereinket, játssz a színekkel és ossza meg velünk, mit alkotott!
 
a9ea13237c0502159263f017095ec8e6_5_XL


Ismerd meg ragyogó termékeinket!


Neked ajánljuk