Winners Week 2023 - Sigulinszki Laura MUA


Sigulinszki Laura MUA:

Ismerkedj meg versenyünk tehetségével

Az INGLOT márka folyamatosan olyan nőkkel, influencerekkel, sztárokkal dolgozik mind világszintű, mind lokális együttműködéseiben, akik méltón és hitelesen közvetítik a márka értékeit, üzeneteit.Most tavalyi BEAUTY TROPHY versenyünk győzteseit ismerheted meg.

Több info: www.beautytrophy.hu

Sigulinszki Laurával beszélgettünk elsőként.

Melyik kategóriában győztél: Carnival makeup in Rio

1, Melyik a kedvenc Inglot terméked?

    • Nehéz a választás, de ha egy terméket kellene kiemelni akkor az azt hiszem a színes gél tusok lennének.  Rengeteg féleképpen fel lehet őket használni, könnyű velük dolgozni, kis helyen elférnek, jól pigmentéltak és nem utolsó sorban tartósak.

2, Milyen érzés volt megnyerni a versenyt?/Számítottál rá?/ Mennyi idő alatt készült el a nyertes sminked?

  • Egyszerűen fantasztikus érzés amikor több tucat gyönyörű munka közül az én sminkem nyeri el a zsűri tetszését. Óriási motivációt és lendületet adott, mert számomra ez is egy visszajelzés, hogy jó irányba haladok a sminkes utamon. Maga a tervezés több időt vett igénybe mint  a smink elkészítése. Nehéz volt összhangba hozni a színes karneváli hangulatot , amely egy vonalas sminkbe legyen ágyazva de ne legyen túlzó. Miután a papíron megvolt a vázlat,  körülbelül másfél óra alatt sikerült elkészíteni a makeup-ot.  Szerencsém volt a modellemmel, mert a papírra vetett terv egy az egyben működött az ő arcán így semmit sem kellett változtatnom.

3, Mi a legnagyobb szakmai célod?

  • Egyszerű dolgokra vágyom – a célom az hogy mindig naprakész lehessek szakmailag és olyan színvonalat tudjak nyújtani ami túlmutat az egyszerű sminkelésen.

4, Hangsúlyos száj vagy hangsúlyos szemsmink?

  • Azt hiszem talán a hangsúlyos szemsminket választanám, mert imádok bíbelődni a különböző kreatív formákkal a szemhéjon. De nem vagyok ellene annak sem amikor a szem és a száj is hangsúlyos – csak találni kell valakit aki ezt teljes valójában magáénak érzi, és dívaként tudja viselni.

5, Egy sminktechnika, amit szerinted csak Te alkalmazol.

  • Nem hiszem hogy lenne ilyen. Talán akkor szoktak meglepődni amikor bizonyos anyagokat nem rendeltetésszerűen használok. Például szemhéjpúderrel is elkészítek egy szájat, vagy egy gél tussal. De az is megesik, hogy rúzst használok smink alapnak, vagy éppen rúzzsal pirosítok.

6, Mi vagy ki inspirál a munkád során? 

  • Az adott modell már önmagában inspiráló számomra mert a szem és arc forma elindít egy irányvonalat, hogy végül milyen smink szülessen. De tud inspirálni egy különleges színű szemhéjpúder vagy egy kiegészítő ékszer , ruhadarab.  

Csatornám, weboldalom:  

@sigulinszki.laura.makeup ( insta/facebook)


Neked ajánljuk