pppg

Itt vannak a Pindúr Pandúrok!

Hódító útjukra indulnak a Power Puff Girl-ök!!

Szerezd be a trendi sminktermékeket
vagy oszd meg a szépségeket barátnőiddel:

Most egy kivételes kollekcióval készültünk Neked!

Hatalmas öröm számunkra, hogy márkánk, az Inglot 2019 októberében egy szuper új kollekciót vezethet be a magyar sminkpiacra!

A Power Puff Girls kollekció pozitív kisugárzása révén növeli az önbizalmad. A Pindúr Pandúrok nem félnek megmutatni valódi énjüket! Társak a kalandokban, és megmutatják, hogyan kell igazán élni. A Power Puff lányok egy nemzedék életében jelképezték, jelképezik mindazt, amit az Inglot üzen: légy bátor, légy eltökélt, légy tudatos, légy karakteres!

Minden a laboratóriumban kezdődött: A  legfontosabb INGLOT alapanyagokat, a fejlett technológiát, az első osztályú összetevőket és a legmenőbb színeket ötvözték, hogy hatásos sminktermékeket készítsenek minden napi használatra! Plutónium professzor használt cukrot, fűszert és minden, olyan váratlan és extra összetevőt amitől, szupercuki és szupertüzes Power Puff Lánykákat teremtett, akik rendkívüli szupererővel rendelkeznek, hogy megmentsé a világot (még lefekvés előtt)!

A kollekció praktikus, magas minőségű termékeket tartalmaz menő, egyszerű, kézreálló csomagolásban hogy támogassa önkifejezésed a színek és textúrák szabad variálása, használata által. A kollekció elemei hűen tükrőzik a Lánykák személyiségét miközben tökéletesen alkalmasak egy egyedi, modern hétköznapi smink elkészítésére!

Te melyik Power Puff Lányka vagy?

Blossom- Sziporka: Mutasd meg ki a főnök! Légy pozitív és merész! Dobd fel a sminket és mentsd meg a napot!

Buttercup vagyis Csuporka: Mutasd meg lázadó énedet! Ha vonzod a pörgést, kicsit a bajt, használd Csuporka termékeit, és biztosan senki nem mer hercegnőnek szólítani!

Bubbles vagyis Puszedli Fejezd ki érzékeny oldalad az ő szupermenő kollekciójával! Te és a Bubbles kollekció örökre barátok lesztek!

Praktikus kiegészítők, szettek! Ezek nélkül el ne indulj megmenteni a világot!

0

Keresés