unnamed

Alapozási rutin – Tippek az INGLOT sminkesétől!

Méhes Bettina elmeséli, ő hogyan csinálja!

Alapozás menete:

A sminkelés egyik legfontosabb része az alapozás. Itt kezdődik minden, ez adja meg az alapját a sminkünknek, ezért érdemes erre nagy hangsúlyt fektetni. Legyen szó egyszerű hétköznapi sminkről vagy alkalmi, erős sminkről, mindig nagyon fontos, hogy az előkészítést és alapozást megfelelően készítsük el, mert ettől fog függeni az arcunk összképe és a sminkünk tartóssága.

Előkészítés:

Sokan elfelejtik ennek mekkora jelentősége van a sminkünk elkészítésekor, pedig enélkül egyik alapozó se fog úgy kinézni, ahogy szeretnénk. Minden bőrtípusnak ilyen vagy olyan oknál fogva szüksége van az előkészítésre.

Sminkünk elkészítése előtt használjuk az INGLOT LAB – Micellás vizet arcunk megtisztítására, ez eltávolít minden szennyeződést, ami az arcunkon láthatatlanul is ott maradt.

Ezután jöhet a Multi-Action Tonik, ami visszaállítja a bőr PH értékét és ezek mellett mindhárom variáció, a különféle összetevőknek köszönhetően segít a különböző bőrtípusok egyedi problémáin.

A hidratálás elengedhetetlen kelléke egy szép alapnak, igy mindenképp használjuk a INGLOT LAB Ultimate Day Protection nappali arckrémet. Ez segít majd a bőrünknek, hogy egész nap egészségesen hidratált legyen.

A primer használatánál figyelembe kell venni, hogy mire van szükségünk. Ezek általában bizonyos alkalmi problémákra adnak megoldást, vagy egy állandó problémát orvosolnak, amit az előkészítés és az alapozó sem tud.

Ha valakinek zsíros, problémás bőre van és emiatt az alapozó folyton átzsírosodik napközben, illetve nem tud egyenletesen eloszlani a bőrön, használjuk a Mattosító Alapozó bázist. Ez a termék felszívja a felesleges faggyút anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt és kiegyenlíti az apróbb ráncokat, bőrhibákat.

Amennyiben száraz a bőröd érdemes az Alapozó bázis SPF 20-al terméket használni, ami a napsugárzástól is véd és még pluszban hidratálja a bőrt.

Ezen kívül még érdemes figyelembe venni az arcbőr különféle elszíneződéseit, ami sok embernek megnehezíti a mindennapjait. Ilyen például az arcbőrön gyakran előforduló nagymértékű pirosodás, erre a legjobb megoldás a HD Korrektor Hatású Bázis – Zöld színben, ami enyhíti a bőr pirosságát, így segítve az alapozó hatását.

Az alapozó választásánál figyelembe kell venni milyen a bőrtípusotok és milyen fedésre vágytok.

Száraz és normál bőrre ezek az alapozók a legjobbak:

  • AMC krémalapozó (közepes fedés)
  • Beautifier színezett krém (alacsony fedés)
  • All covered alapozó (erős fedés)

Kombinált bőrre:

  • Hd perfect coverup alapozó (erős fedés)
  • YSM krémalapozó (közepes fedés)

Amint ezekkel megvagyunk és minden terméket a bőrtípusunknak és igényeinknek megfelelően választottunk ki, olyan szépen fog mutatni az alapozó mint még soha!

0

Keresés