HIRDETMÉNY

A Makeup és Beauty Szerelmeseinek

Kérlek olvasd el!

A Covid-19 elsők között tépázta meg, lehetetlenítette el a szépségipar valamennyi résztvevőjét, a műkörmösöktől a kozmetikusokon át a fodrászokon keresztül a sminkesekig.

Ebben a zavaros környezetben az INGLOT HUNGARY széleskörű szakmai összefogást hirdetett, számtalan MUA-t kerestünk fel, hogy működjenek velünk és rendszeres online tartalmakkal szórakoztassuk, és legfőképpen edukáljuk a nagyközönséget., egymást és magunkat. Célunk volt, hogy fejlesszünk, adjunk ötleteket, tippeket mind a kezdő, mind a professzionális közönségnek a karantén ideje alatt, ezáltal platformot biztosítva egymásnak, fenntartva az érdeklődést a szektor iránt ezekben a nehéz időkben is.

Sokan, nagyon sokan, csatlakoztak hozzánk a szépségszakma alkotói és művelői és kedvelői közül, és fantasztikus izgalmas, hasznos, szórakoztató tartalmak születtek, a nézők pedig megtiszteltek figyelmükkel, kérdeztek, érdeklődtek, sok-sok komment és szívecske kísérte munkánkat!

Itt szeretném az INGLOT HUNGARY nevében kifejezni hálámat és köszönetemet valamennyi résztvevőnek, a csatlakozó sminkiskoláknak, a független makeup artistoknak, a szakmai és háttérkollégáknak, de elsősorban Nektek kedves követők, olvasók, ügyfelek, akik töretlen lelkesedéssel néztétek az oldalunkat, ezzel minket is izgalomba és lelkesedésben tartva!

Példátlan amit összehoztunk, amiért nagybetűs KÖSZÖNET jár Minden résztvevőnek!

A sorozat folytatódik, még több izgalmas meglepetés vár Benneteket a következő hetekben, maradjatok Velünk ezután is!

Bízunk benne, hogy hamarosan közelít újranyitás napja, szeretettel várva BENNETEKET!

Tisztelettel és szeretettel

Pap Sára

INGLOT Hungary

0

Keresés