claudia_poszt3_alrssal

Liptai Claudia sztárkollekció: Limitált kiadású make-up kollekció a hazai díva és a Broadway kedvenc sminkmárkájának együttműködésében!

 

Most egy kivételes kollekcióval készültünk Neked!

Az INGLOT márka folyamatosan olyan nőkkel, influencerekkel, sztárokkal dolgozik mind világszintű, mind lokális együttműködéseiben, akik méltón és hitelesen közvetítik a márka értékeit, üzeneteit.

Az INGLOT nő hisz a tradícionális értékekben, de semmiképp nem konzervatív. Sőt nagyon is nyitott, befogadó, modern szellemiségű nő, aki szenvedéllyel kiáll az általa képviselt ügyek mellett,  – legyen az a környezetvédelem vagy a nők egyenjogúsítása akár –  tudatos, eltökélt, valódi értékek mentén éli életét. Tökéletességre törekszik, maximalizmus hajtja mindenben, amihez nyúl a professzionalizmus tükröződik. Így volt fantasztikusan hiteles, nemzetközi márkanagykövete az utánozhatatlan JLO, és így lesz itthon méltó kollekciós nagykövete az egyedi és megismételhetetlen, a hazai dívák legnépszerűbbike, Liptai Claudia is.

A kollekció összeállításakor arra törekedtünk, hogy egy olyan szettet állítsunk össze, melynek segítségével hétköznapi sminket,  vagy alkalmibb, fényűzőbb make-upot sőt akár egy kifejezetten elegáns, nagyvilági lookot is el lehessen készíteni!

Terveink szerint Claudia több szakmai és nagyközönségeknek szervezett eseményen, közönségtalálkozón is népszerűsíti kollekcióját! Üzleteinkben Oscar Larion make-up artist segít az érdeklődőknek a kollekció elemeinek használatában, a tökéletes smink elkészítésében.

A kollekció 2019. december 31-ig kapható az INGLOT üzleteiben és webshopjában (www.inglot.hu)

0

Keresés