emdcpjipedamcfca

Inglot- I do care- Kis lépés is számít

Az INGLOT nagy örömmel mutatja be az Project AWARE nonprofit szervezettel való együttműködését, mely az óceánok védelmére és fontosságukra hívja fel a figyelmet.

A környezettel való törődés, a környezet védelme nagyon fontos és aktuális téma. Az INGLOT márka és a Project AWARE együtt, erre a tudatosságra szeretné felhívni a figyelmet.

Az INGLOT egy új Stay Hydrated Préselt Púder kollekcióval szeretné a fogyasztók felé is kommunikálni az óceánok védelmének a fontosságát, mégpedig úgy, hogy ennek a kollekciónak az értékesítéséből származó bevétel egy részét a Project AWARE részére ajánlja fel.

Amennyiben szeretnél többet megtudni az óceánok védelméről, látogass el a projectaware.org weboldalra.

FREEDOM SYSTEM STAY HYDRATED PRÉSELT PÚDER

Használd a Freedom System Stay Hydrated Préselt Púdert a természetes, ragyogó eredményért és hosszan tartó hatásért.

A Stay Hydrated púdereinek összetevői segítségével, a bőr képes megtartani hidratáltságát, nem szárad ki és az egyedülálló formula megakadályozza, hogy a bőr túlzottan veszítsen nedvességéből.

A púder lehetővé teszi a bőrápoló termékek, sminkalapok vagy alapozók használata során elért hidratáció meghosszabbítását, mely által egész nap hidratált maradhat a bőrünk. A termék nagyszerűen kiegyenlíti a pórusokat és bőrtökéletesítő hatásával könnyed fedést biztosít. Gyémántpor és bőrpuhító összetevői gondoskodnak a bőr frissességéről és minimalizálják a pórusok megjelenését.

A stílusos és környezetbarát csomagolásnak köszönhetően könnyen magaddal viheted egész nap.

0

Keresés