inglot.group18125-2vegleges

Sminkesek éjszakája

Neked mi jut eszedbe, ha a péntek 13-ra gondolsz? Köd? Sötét utcák? Horrorfilmek? Vagy egy fekete, világító szemű macska? Ha az utóbbira voksolsz, jó úton jársz. Ugyanis nálunk idén pont egy fekete macska gondolatával kezdődött a Sminkesek éjszakájának megtervezése. Csak éppen ez az éj nem balszerencsét, hanem bűvös órákat tartogat!

7-13-7-13. Ezzel a titkos számkóddal indítottuk a találgatást az Inglot Hungary instagram felületén, ahol egyből megindultak a fejtegetések miről is lehet szó. Ám a teljes megfejtés senkinek sem sikerült. Mert mit is jelent pontosan a 7-13-7-13? Hét szuper sminkest, tizenhárom izgalmas terméket, hét fantasztikus alkotást péntek 13-án! Az este hét csillagát pedig nagy odafigyeléssel választottuk ki Nektek, mert bár mind profik, mindegyik sminkesünknek egyedi stílusa van. Így pedig hét teljesen különböző, egyformán profi és különleges kreáció megszületésének lehettek majd tanúi. A Sminkesek éjszakáján élő adásban követhetitek a hét makeupartiszt előadását délután négy órától, egészen este tízig! Biztosan mindenkinek hiányoznak már a rendezvények a jelenlegi járványügyi helyzetben, sokan félnek tömegbe menni, ezen az estén viszont semmi ilyesmitől nem kell tartani! Otthonról lehetsz részese ennek a rejtelmekkel teli estének és átélheted minden izgalmát!

Az estét Szalay Csenge nyitja majd Glamorous Catwoman előadásával. Őt követi majd Lukovics Tamara és éles vonalai, a Sharp Lines. Hatkor Angela Horvath Makeup mutatja meg, milyenek is az igazi misztikusan füstös szemek! Hétkor az Inglot team beauty szakértője, Fábián Éva The Divine Feminine előadásával kápráztat majd el titeket őt pedig nyolckor Dominique Roberts követi, hogy megmutassa: Hogyan is nézne ki a Péntek 13, ha emberbőbe bújna. Tolvai Reni kilenckor igazi szexi, rókás szemekkel bűvöl mindenkit a képernyő elé, az estét pedig Beautymaker by PP teszi majd még misztikusabbá!

Izgalmasabbnál izgalmasabb programok várnak tehát arra, aki velünk tart ezen a bűvös napon. És hogy még tovább fokozzuk a hangulatot: a nézőket extra meglepetéssel is várjuk aznap, tehát mindenképpen érdemes lesz velünk tartanod!

Az INGLOT Hungary első Sminkesek éjszakája egy felejthetetlen estének ígérkezik, és mi is, éppúgy, ahogy Ti, kíváncsian várjuk ki mit alkot ugyanazzal a 13 termékkel, hogyan változnak majd a kreációk egyik óráról a másikra. Egy biztos: Egy varázslatos éjszaka elé nézünk, amit nem szabad kihagyni!

@inglothungary

1

Keresés