67273418_2756419257718701_1908714944157712384_n

A természetes ragyogás két egyszerű lépésben!

Tarts velünk ismerd meg Illuminzing termékeinket!

Nagyon gyakran kérdezik tőlünk, hogyan lehet ügyesen kiemelni az arcot, vagy, hogy hogyan lehet elkerülni a sminkhibákat.

A sminkelésben nagyon sok olyan technika van, ami arra vonatkozik, hogy hogyan játszunk a fényekkel. Sajnos a nem megfelelő alkalmazásuk inkább tudja kiemelni a tökéletlenségeinket, minthogy elrejtené azokat. 

De ne aggódj! Készítettünk egy tökéletes duót, amely természetes ragyogást biztosít kudarcok nélkül. 

 

  • A ragyogó és hidratált bőr hatása a Me Like Illuminizing arc és test spray-vel! A Me Like Illuminizing arc és test spray-nek három különféle árnyalata van: Moscow Mule, Bamboo és Pisco Sour. Mind a három esetben törekedtünk a tökéletes csillogó részecskék kombinációjára. A smink alapjaként a fényesség fokozására, az arc előkészítésére, vagy a bőr extra hidratalálására is használható. Mint fixáló, a termék akár órákra is megtartja a végső megjelenést, úgy hogy egy puha, fénylő réteget hagy a testen. A Me Like Illuminizing arc es test spray szinten egy nagyon jó választás a smink felfrissítésére az egész nap folyamán. És mi a végeredmény? Egy sugárzó, napbarnított ragyogás.  B3 vitaminnal dúsítva a termék biztosítja a bőr megfelelő hidratálását, erősítését és felfrissítését. A hidrolizált alga kivonat pedig védi a bőrt a külső tényezők negatív hatásaitól.

Teltebb ajkak a Me Like Volumizing ajakfénnyel! Plumpup your lips!

PA Me Like Volumizing szájfény átlátszó felülettel rendelkezik; ultracsillogó részecskékkel vagy teljes fedő színnel, amihez finom csillámok is tartoznak. A rendszeres, legálabb 2 hetes használata elősegíti a tartós, illetve nagyító hatást vagy csökkenti az ajak öregedések jeleit a kontúr javításával és a volumen növelésével. Azonnali eredményekre számít? Megoldható. A Me Like Volumizing szájfény olyan fényvisszaverő részecskéket tartalmaz, amelyek optikailag teltebbé teszik az ajkakat, illetve tökéletesítik a kontúrját, közvetlenül az első használat után is.

A Me Like kollekció termékeit finom, lédús gyümölcsillat jellemzi! So yummy!

0

Keresés