kkkk

Fibi sminktippjei

  1. A tökéletes szemöldök titka Fibitől

“A tökéletes szemöldök eléréséhez legtöbbször legalább kettő színt és kettő textúrát használok. Manapság a természetes szemöldök még mindig nagyon trendi, ezért én mellőzném például a szemöldökcsipesz használatát, hiszen a szemöldököt inkább csak megigazítani kell, nem egy konkrét formát beleszedni. A szemöldökporral mindig egy finomabb hatást lehet elérni; a szemöldökfestékkel és szemöldökceruzával pedig egy új formát lehet adni a szemöldöknek.”

  1. A pirosítás és a highlighter rejtelmei

“A pirosítót én az arc almácska területére használom. Az arcra a fényeket az utolsó lépések között  szoktam felvinni. Ha a pirosítót túl erősnek érzed egy sima púderrel tudod tompítani. Ha a highlightert vizes ecsettel viszed fel, akkor sokkal intenzívebb és fényesebb lesz. Emellett, ha az ecset sűrűbb akkor is intenzívebb lesz a hatás. Ha kisebb, legyezőecsetet használunk, azzal egy kis leheletnyi hatást lehet elérni.”

  1. Sminktippek 40 felett

“40 felett úgy gondolom, hogy a kevesebb több. Én kerülném a sötét, fekete ceruza használatát. Váltsunk inkább barnára. Emellett egy élénk színű száj üdévé varázsolhatja az arcot. Emellett úgy gondolom, hogy 40 felett a megfelelő, jó megválasztott termékek a legfontosabbak, hiszen igazodnunk kell a bőr változásaihoz. A 40 év feletti nők úgy látják, hogyha ki vannak sminkelve, akkor öregebbnek látszanak. Ez a rosszul megválasztott termékek miatt történik. Kérjünk bátran segítséget szaküzletben!”

0

Keresés