INGLOT’s TIKTOK Challange: Nyerj 70.000 Ft értékben

Légy az INGLOT TikTok MAKEUP Nagykövete! Itt az INGLOT TikTok különdíja!

Nincs más dolgod, mint a #wipeitdown challenge mintájára egy cirkuszi sminkben elkészíteni egy TikTok videót, és feltölteni a csatornádra az #inglotsgottalentcircus és az @inglothungary megjelölésével.

Mit kell tenned?

  1. Kezdésnek nézd meg a lenti videót, ami az egész koncepció alapja. (https://vm.tiktok.com/ZMJwCpJ2c/)
  2. A tutorial videót itt találod, amiben részletes iránymutatást kapsz arról, hogyan is kell elkészíteni a videót a TikTok videó szerkesztőjével!

https://youtu.be/1lRvfBBFFD0

  1. A videót a BMW KENNY – #wipeitdown zenére készítsd el. A legegyszerűbben úgy éred el a zenét, ha a fent linkelt példa videó (@iamlaurencompton profiljában) alatt futó zene szövegére kattintasz és rányomsz utána a “Use this sound” piros gombra. Ezáltal bekerülsz a videós szerkesztőbe, ahova fel tudod tölteni azt a két videót, amit elkészítettél a tutorial alapján.

A videódat legkésőbb 2021. február 25 éjfélig töltsd fel.

Bírálati szempontok

A videóban elkészített sminked illeszkedjen a cirkusz témánkhoz. Minél kreatívabb és egyedibb a sminked, vicces vagy meghökkentő, annál nagyobb esélye van annak, hogy végül Téged választunk a TikTok különdíjra. Javasoljuk, hogy a makeup mellé egy passzoló outfittet is válassz, hogy még ütősebb legyen a munkád!

 

Tik-Tok INGLOT Nagykövet Díjazás 70 000 Ft értékű tárgynyeremény, ami egy Exluzív, Limited Circus Of Beauty makeup kollekció és egy hozzá passzoló Limitált MakeupCase-t tartalmaz. Továbbá, a kiválasztott nagykövet 3 hónapon keresztül az INGLOT termékeiből, újdonságaiból értékes termékcsomagot kap, valamint interjú készül vele, és bemutatkozási lehetőséget kap az INGLOT social media felületein.

 

NYEREMÉNYEK:

A kollekció

Nem találhatók termékek