INGLOT – LONDON, MILÁNÓ, LAS VEGAS UTÁN 2018 TAVASZÁN VÉGRE BUDAPESTRE IS MEGÉRKEZETT!

A legújabb trendek szerinti vibráló színek és textúrák & saját fejlesztésű, a piacon egyedülálló termékek!

Minden Inglot termék gyártása az EU-n belül történik, 100%-ban állatkísérlet-mentes.

Az Inglot  lengyel sminkmárkát több mint 25 évvel ezelőtt Wojtek Inglot alapította, aki egy gyógyszergyárnál dolgozott kutató vegyészként. Célja az volt, hogy magas minőségű termékeket hozzon létre elérhető árakon. Az Inglot termékeket az Európai Unión belül gyártják. Ma a márkát világszerte több mint 240 helyen árulják.

A kínálatban rengeteg féle arcra, szemre, szájra való sminket találunk, valamint kiegészítőket és ecseteket is, professzionális minőségben.

Az INGLOT kozmetikumok világszerte elismertek és népszerűek a sminkmesterek körében. Az óriási termékportfólióval rendelkező márka szinte végtelen számú megoldást kínál az arc és testápolás területén, sminktermékeit a legnagyobb divatházak használják különböző kampányaikhoz és a divathetek kifutóin.

Tudtad-e?

A folyamatos megújulásra törekedve a termékfejlesztésnek nagyon fontos szerepe van az INGLOTNÁL. A világon például elsőként jelent meg a piacon olyan körömlakkal (O2M Breathable Nail Enamel), amely a fedés alatt engedi a körmöket lélegezni, ezáltal nem csak szép külsőt biztosít, de gondoskodik azok egészségéről is. Az INGLOTNÁL működő Freedom System-ben rejlő lehetőségek egyedülállóak a piacon a hatalmas színválasztéknak köszönhetően. A márka több mint 760 kiskereskedelmi lokációval van jelen világszerte.