VEGÁN, ÁLLATKÍSÉRLETMENTES SMINKTERMÉKEK!

 

TUDTAD, HOGY A SMINKED IS LEHET VEGÁN?

SŐT AZ INGLOT MÁRKA HASZNÁLATÁVAL GARANTÁLTAN ÁLLATKÍSÉRLET-MENTESEN FEJLESZTETT TERMÉKEKKEL KÉSZÍTHETED EL LOOKODAT.

 

Egy felelősen gondolkodó vásárló manapság már odafigyel a kozmetikai termékek beszerzésére is. Manapság már nem elég, ha csupán a csomagolást figyeled!

Cruelty free vagy vegán?

Azáltal, ha egy kozmetikai termék gyártása teljes egészében az Európai Unióban zajlik, biztosítható, hogy a termék állatkísérlet-mentesen készüljön. Az EU-ban ugyanis már tiltott az állatokon végzett kísérlet. De tudnod kell, hogy a cruelty free termékek nem feltétlenül jelentik azt, hogy az adott termék nem is tartalmaz állatokból származó alapanyagokat, azaz attól  nem biztos, hogy vegán.

Vegánnak azokat a kozmetikai termékeket nevezzük, melyeknek előállításához egyáltalán nem használnak állati származékokat!

Mit válassz? Ismered az Inglotot?

Az Inglot termékek egy része sem állati összetevőt (pl. kollagén, koleszterint vagy zselatin), sem állatokból származó összetevőt (tej, méhviasz, méz) nem tartalmaz, így a vegán termék embléma feltüntetésére jogosult.

Ráadásul választékunk valóban pompás! Kínálatunkban a legtrendibb színeket, textúrákat megtalálod az egyszerűtől a legmenőbb csillámosig. Rúzsaink, szemhéjpúdereink, alapozóink, bőrápolóink használatának csak a képzeleted szabhat határt! Mi biztosan ott leszünk, segítünk, hogy megvalósítsd az álomsminked!

Vegán ajánlatok

Zero waste, eco friendly

Bőrápolás természetesen