INGLOT PLAYINN: Játék az élet!

HELLO INGLOT PLAYINN KOLLEKCIÓ!

Minden PlayInn szemhéjfesték paletta a játékos szórakozás ígérete! Csekkold, melyik illik hozzád! Érezd az energia áramlását és játssz a színekkel a Inglot PlayInn új kialakítású  szemhéjpúder palettáin.

A  teljes kollekció 36 színárnyalatból áll, 6 színkombinációban, a legkeresettebb árnyalatainkból és számos teljesen új színből!
A Inglot PlayInn termékcsalád és a benne található termékek nagyon szórakoztatóak – színnel és szabadsággal teli kollekció az  egyéni sminkötletek megvalósításához. Mindegyik paletta lehetővé teszi, hogy finom nappali sminket készíts, vagy merészebb arcot mutass.
 
  • Szereted a meleg rozsdás színeket? – Válaszd a Sheen Tangerine szemhéjpúder palettát!
  • Romantikus vagy, és jól érzed magad a rózsaszín és a szilva árnyalataiban? Válaszd a Creach Peach szemhéjpúder készletet!
  • Merészebb vagy?A Wink Pink szemhéjpúder paletta a lédús rózsaszín árnyalatok őrült tánca, matt és csillogó kivitelben, amely néha a legmerészebb sminkkedvelőket is meglepi.
  • A mi kedvencünk:A Wanna Banana színei hűvös tónusokkal és arany árnyalatokkal játszanak. Három matt és három fényes árnyék látszólag nyugodt, visszafogott keveréke meghökkent, sok lehetőséget kínál a smink készítéséhez.
  • Mindennap finom megjelenést választasz, és szeretsz “ragyogni” az alkalmi sminkekben? A Lilla Vanilla négy matt és két fényes szemhéjfestékből álló kompozíció, barna és arany színben.
  • Lepd meg magad eredeti színű sminkkel! A Blurry Berry paletta hm matt és három csillogó szemhéjpúder érdekes keveréke !
 
Már tudod, melyik Inglot PlayInn szemhéjfesték paletta lesz a kedvenced? 😉 Ismerd meg mindet!

SZALAY CSENGE TUTORIAL