Winners Week 2023 - Ágoston Anita


Ágoston Anita MUA:

Ismerkedj meg versenyünk  tehetségével

Az INGLOT márka folyamatosan olyan nőkkel, influencerekkel, sztárokkal dolgozik mind világszintű, mind lokális együttműködéseiben, akik méltón és hitelesen közvetítik a márka értékeit, üzeneteit.Most tavalyi BEAUTY TROPHY versenyünk győzteseit ismerheted meg.

Több info: www.beautytrophy.hu

 

Ágoston Anita

Kategória : Amazónia rejtett kincsei

Mentor:Hovorka- Miskolczi Kinga

 

1, Melyik a kedvenc Inglot terméked?

Többet is fel tudnék sorolni, de ha csak egyet emelhetek ki, amit minden sminkhez használok. AMC Face/body Illuminator 69.’es árnyalatban a No.1 számomra, imádom a lágy textúráját aminek köszönhetően könnyen alkalmazható a test bármely területére és az elmaradhatatlan gyöngyház fényét.

2, Milyen érzés volt megnyerni a versenyt?/Számítottál rá?/ Mennyi idő alatt készült el a nyertes sminked?

Nem is tudnám igazán szavakba önteni, mennyire boldog voltam. Pont hazafelé tartottunk Szerbiából, a határon várakozás közben nézem az eredményhirdetést. Szó szerint felsikítottam, amikor meghallottam a nevem és mikor a Beauty forum szakmai díjnál is a nevem hangzott el. Akkor még a szemem is könnybe szaladt, hiszen nem számítottam rá (még ha belül, nyerni is szerettem volna) , hogy ilyen sok gyönyörű alkotás mellett az én munkám nyerte el a Kinga és Beauty forum tetszését.

De nagyon büszke voltam magamra és csapatomra egyaránt, hiszen nélkülük nem sikerült volna meg valósítani. A verseny munkámat elsőbb egy Face-charton terveztem meg, majd élesben 3 óra alatt fejeztünk fotózással együtt.

3, Mi a legnagyobb szakmai célod?

A jövőben is Igyekszem nyitott lenni az újdonságokra, folyamatosan képezni magam, és mindig jobb lenni attól aki tegnap voltam.

Szerintem ebben a szakmában nagyon fontos a folyamatos fejlődés és, hogy képesek legyünk mindig megújulni, és ne ragadjunk meg a klisékben.  Nagy céljaim nekem is vannak, amik még ilyen top secret 🙂 ( majd amikor elértem beszélek róla). De mindig vannak céljaim, amire büszke és nagyon hálás vagyok, hogy idén meg nyitottam saját szalonomat és a szakmában elért eredményeiért egyaránt.

4, Hangsúlyos száj vagy hangsúlyos szemsmink?

A sminkelésnél mindig nagy hangsúlyt fektettek a bőr előkészítésére, de emellett még szeretem a hangsúlyos szem sminkeket, melyhez mindig egy természetes szemöldököt alakítok ki.

5, Egy sminktechnika, amit szerinted csak Te alkalmazol.

Nincs olyan amit úgy gondolom  csak én alkalmaznék. Amit mindig alkalmazok, legfőképp saját projekteknél az a fényes hidratált bőr kép. Vendég sminkekben is be csempészem, ha nyitottak rá és nem a matt bőr képet preferálják előnyben.

6, Mi vagy ki inspirál a munkád során?

Nincs egy adott dolog ami inspirál mindig más, kreatív szorgalmas emberek akik mindig tudnak újat mutatni. De tényleg bármi ösztönözhet, egy modell, egy virág, egy szín, egy hangulat mindig ami valamiért megérint.

7, Kedvenc sminkesed itthon, külföldön?

Legkedvesebb sminkesem aki egyben az egyik példaképem, ő nem más mint Liv Rideg. Szeretem mint embert és hihetetlen tudással rendelkezik, kreativitás pedig mindig ámulatba ejt. Magyar sminkesek közül akikre felnézek, Pettő Detti, Pohorelli Bettina, Hovorka – Miskolczi Kinga de nagyon sok sminkes munkáját követem figyelemmel. Nemzetközi kedvenceim Julian Voron aki az abszolút példaképem hiszen az ő stílusa áll hozzám a legközelebb, Pat McGrath, Danessa Myricks, Alexeva Viktoria, Shari Kramer, Grishina Viktoria, Nikki Wolff, Charlotte Tilbury, Elena Menshik … és még sorolhatnám.

 


Neked ajánljuk