40 éves az INGLOT

40 éve Veletek!

Itt az új, limitált, ünnepi kollekció!

Csatlakozz hozzánk és ünnepeljük sminkmárkánk 40. évfordulóját A TE szépséged a MIÉNK is. A klasszikustól az innovatívig, imádtuk ennek a 40 éves sminkutazásnak minden pillanatát.
Az egyediség évek óta inspirál és motivál minket a különleges karakterű kozmetikumok megalkotására, ezért a jubileumi INGLOT 40 YEARS OF CELEBRATING YOUR BEAUTY kampányt az inspiráció történetét mesélő film népszerűsíti, amely kiemeli a bennetek  található  örökérvényű igazságot hogy  minden  ember egyedi és lenyűgöző.
 
Egyedülálló eleme a kampánynak az INGLOT 40 YEARS OF CELEBRATING YOUR BEAUTY jubileumi kollekció, különleges, egyedi külsővel, tükrös csillogással, a luxusérzet hangsúlyozásával, a megszokott tökéletes minőségben. Vegán, állatkísérletmentes formulák. 
eNnTCwq_
A jubileumi INGLOT 40 YEARS OF CELEBRATING YOUR BEAUTY kampányt az vállalati inspiráció történetét mesélő film népszerűsíti. A film gyártásáért az egyik legjobb lengyel produkciós ügynökség, a PAPAYA FILMS felelt. A film a Papaya New Directors 2023 rangos pályázaton készült. Fogadjátok szeretettel!


Ismerd meg ragyogó termékeinket!