liptaiklaudiainglot

Liptai Claudia sztárkollekció: Limitált kiadású make-up kollekció a hazai díva és a Broadway kedvenc sminkmárkájának együttműködésében

Tündökölj akár egy igazi díva!

Szerezd be a kihagyhatatlan sminktermékeket
vagy oszd meg a szépségeket barátnőiddel:

 

Most egy kivételes kollekcióval készültünk Neked!

Az INGLOT márka folyamatosan olyan nőkkel, influencerekkel, sztárokkal dolgozik mind világszintű, mind lokális együttműködéseiben, akik méltón és hitelesen közvetítik a márka értékeit, üzeneteit. Az INGLOT nő hisz a tradicionális értékekben, de semmiképp nem konzervatív. Sőt nagyon is nyitott, befogadó, modern szellemiségű nő, aki szenvedéllyel kiáll az általa képviselt ügyek mellett, – legyen az a környezetvédelem vagy a nők egyenjogúsítása akár –  tudatos, eltökélt, valódi értékek mentén éli életét. Tökéletességre törekszik, maximalizmus hajtja mindenben, amihez nyúl a professzionalizmus tükröződik. Így volt fantasztikusan hiteles, nemzetközi márkanagykövete az utánozhatatlan JLo, és így lesz itthon méltó kollekciós nagykövete az egyedi és megismételhetetlen, a hazai dívák legnépszerűbbike, Liptai Claudia is.

“Nagy lépés ez az együttműködés hazai INGLOT életében! Hisszük, hogy általa sok-sok nőnek szerezhetünk örömet, taníthatjuk a szépségápolás, sminkelés csínjára-bínjára, és juttathatunk el számunkra is nagyon fontos üzeneteket!

Köszönjük Claudia! Reméljük az együttműködés számodra is éppolyan izgalmas, élvezetes, mint nekünk. Bízunk benne, szépséged, a sminkipar termékei iránt érzett rajongásod és szakértelmed sokakhoz viszi el az INGLOT-ot Magyarországon!” (Pap Sára, márkatulajdonos)

A kollekció összeállításakor arra törekedtünk, hogy egy olyan szettet állítsunk össze, melynek segítségével hétköznapi sminket,  vagy alkalmibb, fényűzőbb make-upot sőt akár egy kifejezetten elegáns, nagyvilági lookot is el lehessen készíteni!

Terveink szerint Claudia több szakmai és nagyközönségeknek szervezett eseményen, közönségtalálkozón is népszerűsíti kollekcióját! Üzleteinkben Oscar Larion make-up artist segít az érdeklődőknek a kollekció elemeinek használatában, a tökéletes smink elkészítésében.

A kollekció 2019. december 31-ig kapható az INGLOT üzleteiben és webshopjában (www.inglot.hu)

 

Szem, szemöldök – A kifejező tekintetért!

Arc, test – Hibátlan, mégis természetes alapok!

Száj – Üde és stílusos megjelenést kölcsönöz!

Tölthető paletta – Praktikus és elegáns! Töltsd meg, ahogy szeretnéd!

Körmök

Feltöltött paletták

0

Keresés