nyerj-70-000-ft-erteku-sminkcuccot

Játssz és nyerj!

Légy az INGLOT TikTok MAKEUP Nagykövete! Itt az INGLOT TikTok különdíja!

 

Nincs más dolgod, mint a #wipeitdown challenge mintájára egy cirkuszi sminkben elkészíteni egy TikTok videót, és feltölteni a csatornádra az #inglotsgottalentcircus és az @inglothungary megjelölésével.

Mit kell tenned?

  1. Kezdésnek nézd meg a lenti videót, ami az egész koncepció alapja. (https://vm.tiktok.com/ZMJwCpJ2c/)
  2. A tutorial videót itt találod, amiben részletes iránymutatást kapsz arról, hogyan is kell elkészíteni a videót a TikTok videó szerkesztőjével!

https://youtu.be/1lRvfBBFFD0

  1. A videót a BMW KENNY – #wipeitdown zenére készítsd el. A legegyszerűbben úgy éred el a zenét, ha a fent linkelt példa videó (@iamlaurencompton profiljában) alatt futó zene szövegére kattintasz és rányomsz utána a “Use this sound” piros gombra. Ezáltal bekerülsz a videós szerkesztőbe, ahova fel tudod tölteni azt a két videót, amit elkészítettél a tutorial alapján.

A videódat legkésőbb 2021. február 25 éjfélig töltsd fel.

Bírálati szempontok

A videóban elkészített sminked illeszkedjen a cirkusz témánkhoz. Minél kreatívabb és egyedibb a sminked, vicces vagy meghökkentő, annál nagyobb esélye van annak, hogy végül Téged választunk a TikTok különdíjra. Javasoljuk, hogy a makeup mellé egy passzoló outfittet is válassz, hogy még ütősebb legyen a munkád!

Tik-Tok INGLOT Nagykövet Díjazás 70 000 Ft értékű tárgynyeremény, ami egy Exluzív, Limited Circus Of Beauty makeup kollekció és egy hozzá passzoló Limitált MakeupCase-t tartalmaz. Továbbá, a kiválasztott nagykövet 3 hónapon keresztül az INGLOT termékeiből, újdonságaiból értékes termékcsomagot kap, valamint interjú készül vele, és bemutatkozási lehetőséget kap az INGLOT social media felületein.

Nyeremények:

nyerj-70-000-ft-erteku-sminkcuccot1
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és a szabályzatot (A játékhoz a TIKTOKNAK nincs köze, a Játékkal kapcsolatban semmilyen felelősséggel nem tartozik. A TIKTOK Játékot nem szponzorálja, támogatja, felügyeli, illetve más módon sincs kapcsolatban a Játékkal. A nyereményjátékban részt vevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el. A játékban minden olyan játékos részt vehet, aki rendelkezik saját, nyitott TIKTOK felhasználói fiókkal, amennyiben személye annak alapján azonosítható. A Szervező nem vállal felelősséget a névazonosság, vagy a nyertesek azonosításának bármely egyéb hibájából eredő következményekért. A játékban való részvételre irányuló, kifejezett ráutaló magatartással történő jelentkezésnek minősül, ha fentiekben meghatározott módon feltölti saját profiljába a beküldési határidőig, megjelöli a megadott profilokat és alkalmazza a kategóriájára vonatkozó hashtaget.Más jelentkezési módot a Szervező nem fogad el.A nyereményjátékban az összes, előző pontokban összefoglalt játék kritériumoknak megfelelő feltöltő részt vesz. A nyertesekkel Szervező TIKTOK/  veszi fel a kapcsolatot, nyeremény átvételének pontos helyét és idejét a Nyertesekkel egyezteti. a hibásan megadott adatokért nem vállalunk fellősséget. Játékos hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező minden oldalán saját pályamunkája megjelenjen.A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyertes nem reagál a kapcsolatfelvétel után a Szervezőnek, a Nyertes nevének ismertetése után legkésőbb 1 héten belül. A Szervező kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt a TIKTOKoldal neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el. A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A tájékoztatást elegendő a játék felhívással azonos módon megtenni. Adatkezelés a www.inglot.hu általános szabályai alapján történik A nyeremények átadása céljából postacímet, emailcímet és telefonszámot kérhetünk, postázás kizárólag belföldi címre lehetséges. A nagykövet programban 18 év felettiek vehetnek részt, az alatt kizárólag szülői belegyezéssel.

Ajánlott termékek

EXTRA

copy-of-c
A játékban való részvétellel, efogadom az adatvédelmi nyilatkozatot és a szabályzatot (A játékhoz a TIKTOKNAK nincs köze, a Játékkal kapcsolatban semmilyen felelősséggel nem tartozik. A TIKTOK Játékot nem szponzorálja, támogatja, felügyeli, illetve más módon sincs kapcsolatban a Játékkal. A nyereményjátékban részt vevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el. A játékban minden olyan játékos részt vehet, aki rendelkezik saját, nyitott TIKTOK felhasználói fiókkal, amennyiben személye annak alapján azonosítható. A Szervező nem vállal felelősséget a névazonosság, vagy a nyertesek azonosításának bármely egyéb hibájából eredő következményekért. A játékban való részvételre irányuló, kifejezett ráutaló magatartással történő jelentkezésnek minősül ha a határidőig azaz 2021.febuár 28éjfélig beköveti az inglothungary Tiktok profilját. .Más jelentkezési módot a Szervező nem fogad el.A nyereményjátékban az összes  játék kritériumoknak megfelelő feltöltő részt vesz. A nyertesekkel Szervező TIKTOK/  veszi fel a kapcsolatot, nyeremény átvételének pontos helyét és idejét a Nyertesekkel egyezteti. a hibásan megadott adatokért nem vállalunk fellősséget. Játékos hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező minden oldalán saját pályamunkája megjelenjen.A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyertes nem reagál a kapcsolatfelvétel után a Szervezőnek, a Nyertes nevének ismertetése után legkésőbb 1 héten belül. A Szervező kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt a TIKTOKoldal neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el. A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A tájékoztatást elegendő a játék felhívással azonos módon megtenni. Adatkezelés a www.inglot.hu általános szabályai alapján történik A nyeremények átadása céljából postacímet, emailcímet és telefonszámot kérhetünk, postázás kizárólag belföldi címre lehetséges. Életkori megkötések terén a TIKTOK felhasználási feltételei mérvadóak.  A beküldési határidő utána sorsolás véletlenszerűen történik, 20 db nyertes kerül kisorsolásra.
0

Keresés