io8o

Légy önmagad sminkmestere!

Izgatottan vártuk a kollekciót, hiszen  egy különleges kapcsolat kezdete! Fibit a kollekciója kapcsán faggattuk…

  1. Mi a kedvenced a kollekcióból?

A legjobban a vastag szájkontúr ceruza tetszett, azért mert pillanatok alatt pontosan és precízen lehet egy szép szájat készíteni. Emellett szerintem leegyszerűsíti a nőknek a szájfestést, hiszen nem kell külön rúzst és külön szájkontúr ceruzát használni, hanem egy mozdulattal tudják elérni a tökéletes formát. A színei is gyönyörűek, és a tartóssága is kiváló.

  1. Mit tanácsolnál a kezdőknek?

Azt tanácsolnám a kezdőknek, hogy törekedjenek egy természetes és szép bőrkép kialakítására a jól megválasztott alapozóval. A kezdőknek az alapozás mellett manapság nagyon trendi az árnyékolás. Azt tanácsolnám még, hogy az árnyékolást ne vigyék túlzásba, mert minden teljesen másképp mutat például egy videón, egy Youtube csatornán vagy természetes fénynél.

  1. Hány smink variáció készíthető belőle?

A kollekcióból nagyon sok smink készíthető el. Tényleg csak a képzelet szabhat határt. Én pillanatok alatt esti sminket varázsoltam a nappali variációból.Csak 7+1 termék és hosszú időre megvan a fegyvertár! Semmi más nem kell egy nesszeszerbe!

  1. Kinek ajánlanád a kollekciót?

Mindenkinek…de tényleg:  próbáltam olyan színeket összeállítani, amelyek kortól, bőrszíntől és hajszíntől függetlenül mindenkinek jól áll. Nem véletlenül lett a kollekció szlogenje a “Légy Önmagad sminkmestere!”

  1. 3 dolog, ami nélkül nem indulnál el egy lakatlan szigetre.

Öngyújtó, kés, szemöldökcsipesz 🙂

 

Hamarosan Fibi tippjeit is megismerhetitek, sőt élőben is találkozhattok vele az INSTYLE Beautybar szuper rendezvényén az Allee-ban, ahol egyenese tőle leshetitek el a gyakorlatban a hétköznapi sminkelés csínját- bínját. Ne felejts el regisztrálni az ingyenes workshopokra!

 

0

Keresés